LEEFSTIJL COACH

Jouw OERsterk coach in Friesland

LEEFSTIJL COACH

Jouw OERsterk
coach in Friesland

Wil jij meer geluk

en gezondheid?

Zet dan nu eerste stap en plan je gratis kennismaking.

Plan jouw afspraak

VRIJBLIJVEND

Kennis

maken

Gratis

Wat kun je verwachten?

 • Telefonisch of zoom
 • Duur 15 minuten
 • Wat is je klacht/wens?
 • Kan ik jou helpen?
 • Stel je vragen

MAATWERK

Leefstijl

Advies

€195,-

Individuele begeleiding 
 • Intake formulier 
 • 60 min. intakegesprek 
 • Analyse en rapport
 • 60 min. adviesgesprek 
 • Vragen en evaluatie

OPTIMALISATIE

Los

gesprek

€65,-

Voor verdere verbetering

 • Extra begeleiding
 • Verdieping
 • Optimalisatie
 • 60 min. adviesgesprek
 • Vragen en evaluatie

‘If you don’t make time for your wellness
you are forced to make time for your illness’ 

‘If you don’t make time for your wellness
you are forced to make time for your illness’ 

Hoe help ik jou?

Als gediplomeerd Leefstijl Coach ben ik expert in het verbeteren van jouw gezondheid. Ik kijk naar de oorzaak achter jouw klachten en waarom jij uit balans bent. Ik kijk hierbij naar:

 • Voeding & Suppletie 
 • Beweging &Training
 • Ontspanning & Slaap 
 • Mindset & Emoties 


Wat kun je verwachten van een Leefstijl Advies?

Voorafgaand aan jouw intakegesprek stuur ik je een intake formulier. Dit geeft mij al veel informatie en inzicht. Tijdens het intakegesprek gaan we dieper in op je klachten en wensen. Indien nodig kunnen we aanvullend bloed- of ontlasting onderzoek (laten) doen. Vaak kan dit gewoon via de huisarts.

Nu ga ik voor jou aan de slag! Binnen een week ontvang je jouw persoonlijk Leefstijl Advies. Tijdens ons tweede gesprek licht ik mijn advies uitgebreid toe en kun jij al je vragen stellen. Daarna begint het pas écht en ga jij aan de slag. Ook dan ben ik beschikbaar voor vragen en een stukje 'moral support'. De ervaring van mensen is dat ze hier veel aan hebben en meestal goed zelfstandig verder kunnen.

Wat anderen zeggen

Sandra Verhoef

Renske is een enorm gedreven en gepassioneerd persoon. Sinds 2020 ben ik met haar aan het koud water zwemmen. Het geeft mij enorm veel energie maar ook veel rust, moeilijk te beschrijven. Renske heeft me tijdens onze wandelingen geholpen om mentaal beter om te gaan met mijn perfectionisme en behoefte aan controle. De handvaten die ze me heeft gegeven helpen mij in het dagelijkse leven.

Judy Boere

Renske heeft mij als OERsterk coach begeleid. Ze neemt echt de tijd voor je, luistert goed, is eerlijk en reëel. Ze heeft een uitgebreid en vooral allesomvattend advies geschreven waar ik echt iets mee kan. Renske is heel benaderbaar en denkt graag met je mee. Alleen al door haar gedrevenheid en enthousiasme ben je zelf gemotiveerd om gezonder te eten en te leven. Dank Renske!
Gerrie Douma
Met REBÅRN heeft Renske een prachtig bedrijf neergezet in een heerlijke omgeving waar alles klopt. Dicht bij de natuur, dicht bij haarzelf. Ik heb op REBÅRN een Wim Hof training gevolgd. Prachtige locatie, geweldige faciliteiten, goede sfeer, lekker eten, leuke mensen. Ik voelde me met liefde en aandacht omringd. De training was kwalitatief goed en voor mij persoonlijk indrukwekkend. Ik zal deze ervaring als geheel nooit vergeten.

heftigE FEITEN:

 • 8,2 miljoen mensen met overgewicht
 • 2,6 miljoen mensen met obesitas
 • 2,8 miljoen mensen met een hoge bloeddruk
 • 2 miljoen mensen met reuma
 • 1,5 miljoen mensen met hart- en vaatziekten
 • 1,2 miljoen mensen met diabetes type 2
 • 1 miljoen mensen slikken antidepressiva
 • 750.000 mensen nemen elke avond een slaappil

Ook zijn veel mensen burn-out of overspannen, kunnen zich slecht ontspannen of concentreren, kampen met verslavingen, voelen zich futloos of gewoon altijd 'meh'. Zóveel mensen die niet gezond zijn of slecht in hun vel zitten. En dat terwijl we gezondheid, naast liefde, eigenlijk allemaal het aller-belangrijkst vinden. Hoe kán dit?

Heftige feiten:

 • 8,2 miljoen mensen met overgewicht
 • 2,6 miljoen mensen met obesitas
 • 2,8 miljoen mensen met een hoge bloeddruk
 • 2 miljoen mensen met reuma
 • 1,5 miljoen mensen met hart- en vaatziekten
 • 1,2 miljoen mensen met diabetes type 2
 • 1 miljoen mensen slikken antidepressiva
 • 750.000 mensen nemen elke avond een slaappil


Ook zijn veel mensen burn-out of overspannen, kunnen zich slecht ontspannen of concentreren, kampen met verslavingen, voelen zich futloos of gewoon altijd 'meh'. Zóveel mensen die niet gezond zijn of slecht in hun vel zitten. En dat terwijl we gezondheid, naast liefde, eigenlijk allemaal het aller-belangrijkst vinden. Hoe kán dit?

Contact