Over mij

Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Renske, 44 jaar en moeder van twee prachtige kinderen. Mijn grote passie is gezond leven en de natuur. Ik ben enorm gefascineerd door de interactie tussen onze mentale en fysieke gezondheid én onze leefomgeving. 


Ik ben 10 jaar ondernemer geweest in een andere branche maar in mijn vrije tijd was ik vooral geïnteresseerd in voeding, sport, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Deze interesse komt waarschijnlijk voort uit mijn jeugd waarin veel was gebeurd. Gezond leven en positief in het leven staan werden mijn houvast.


Achteraf was dit natuurlijk ook gewoon een manier om niet te hoeven voelen. Als ik geen halve marathons liep vond ik mezelf een loser :-) Pas later ontdekte ik dat het niet alleen om voeding en beweging draait maar dat het durven toelaten van alle emoties, compassie voor jezelf, slaap en ontspanning misschien nog wel belangrijker zijn. 


In 2019 heb ik het roer om gegooid en ben diverse opleidingen gaan doen om mijn kennis te verdiepen. Inmiddels ben ik gediplomeerd Leefstijl Coach en kan ik de hele dag doen wat ik leuk en zinvol vind. 


Naast de Praktijk voor Leefstijl Coaching organiseer ik regelmatig workshops op het gebied van gezondheid of persoonlijke ontwikkeling. Regelmatig voorzien van een gezond sausje 'uit je comfort zone'. In 2020 ben ik gestart met een Airbnb dus je kunt hier ook logeren tussen de dieren en vlakbij de mooie Friese Meren.


Met REBÅRN wil ik een plek te creëren waar ik mag bijdragen aan meer gezondheid en bewustzijn. Waar je dichter bij jezelf mag komen. Waar je herboren mag worden. 


Liefs, Renske - REBÅRN


  • 2021-2022: Wim Hof level 1 (i.o)
  • 2021: Oersterk Coach Opleiding level 2 
  • 2020: Oersterk Coach Opleiding level 1 
  • 2019: Psychosociale Medische Basiskennis, Ned. Academie voor Psychotherapie
  • 2019: Wim Hof Advanced
  • 2018: Wim Hof Fundamentals