Praktijk voor Leefstijl Coaching

Jouw OERsterk coach in Friesland

Praktijk voor Leefstijl Coaching

Jouw OERSterk coach
in Friesland

Hi, ik ben Renske Cans, 46 jaar en moeder van twee geweldige kinderen. Mijn  grootste passie is gezondheid. Vooral de wisselwerking tussen onze mentale en fysieke gezondheid én de aarde waar we op leven en ons mee voeden vind ik eindeloos fascinerend. Het is allemaal één.


Tijdens mijn studie Wildlife Management leerde ik hoe je dieren gezond en happy houdt. Afgelopen jaren verschoof mijn focus steeds meer naar de mens en in 2019 gooide ik het roer rigoureus om. Ik volgde vele opleidingen waaronder Psychosociale Medische Basiskennis, de OERsterk Coach opleiding en momenteel de Menno Henselmans Personal Trainer opleiding. 


Nu hou ik mij elke dag bezig met wat ik het allerleukste vindt: Mensen helpen zich beter en gezonder te voelen. Als een Sherlock Holmes duik ik in jouw leefstijl en klachten en adviseer ik welke voeding wel en niet bij je past, welke supplementen jou kunnen helpen en welke andere leefstijl aanpassingen het verschil maken tussen je goed voelen of uit balans zijn. Mijn werkwijze is zeer persoonlijk. Ieder mens is namelijk uniek. 


Ik voel mij op mijn 46e nu beter dan ooit maar dit is niet altijd zo geweest. Pijnlijke gebeurtenissen in mijn jeugd zorgden lang voor ongezonde coping-strategieën. Ook jij bent waarschijnlijk niet zomaar uit balans. Snappen wat de oorzaak is achter jouw klachten of ongezonde patronen is een belangrijke stap in jouw herstel.


Vervolgens krijg je een liefdevolle schop onder je kont én praktische, wetenschappelijk onderbouwde adviezen waar je echt wat aan hebt. Ik geef je de kennis en tools om de verantwoordelijkheid te nemen over jouw geluk en gezondheid. Zo help ik jou de negatieve spiraal te doorbreken en een positieve spiraal te creëren die duurzaam is.


REBÅRN. De plek waar jij dichter bij jezelf mag komen, herboren mag worden.