Training & Workshops

Verleg je grenzen en wordt sterk en veerkrachtig.

Bekijk de agenda

Training & Workshops

Verleg je grenzen en wordt sterk en veerkrachtig.

Bekijk de agenda

Happiness is only real when shared

REBÅRN organiseert regelmatig inspirerende trainingen en workshops op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Denk aan Wim Hof koude training workshops, adem sessies,  yoga, meditatie, familieopstellingen, paarden coaching en nog veel meer. Check hieronder de agenda en boek eenvoudig je ticket. 

Agenda 2022

25

SEPT
9.30

-

15.30

Paardencoaching 

Een paard ziet jou niet als individu maar als onderdeel van de kudde. Er is voor het paard geen andere optie dan dat.


Tijdens deze workshop Systemische Paardencoaching met opstellingen onderzoeken we jouw plek in het systeem, welke oude patronen dienen niet meer en mag je los laten?


Deze dag wordt verzorgt door twee zeer gekwalificeerde toptrainers en staat garant voor een dag vol nieuwe inzichten, het herontdekken van jouw kracht, genieten van de paarden, de natuur en een heerlijke gezonde REBÅRN lunch. 


Trainers: Eva de Vries en Andreas Vonder

Prijs: €149

9

OKT
13.30

-

17.00

Breathwork met Cacao

Deze bijzondere mini-retraite is een Ademreis en Cacao ceremonie in één.


Voor wie dit wil eventueel i.c.m een microdosering psilocybine voor een nog diepere ervaring. 


Adem- en Bridgeman therapeut Glenn Salvesen maakt gebruik van ademtechnieken en zorgvuldig samengestelde muziek om zo naar een diepere staat van je bewustzijn af te dalen. Dit is de plek vol nieuwe inzichten, heling van oude trauma's en diepere verbinding met jezelf en je omgeving.


Trainer: Glenn Salvesen

Prijs: €99,-

19

NOV

11.00

-

16.00

Wim Hof Advanced 

Deze workshop is voor mensen die al ervaring hebben met de Wim Hof methode en meer willen leren. 


Je leert nieuwe ademtechnieken en we zoomen meer in op de techniek achter ademhaling. We nemen langer de tijd voor een intense ademsessie met muziek en sluiten uiteraard af met een uitdagende koude challenge.  


Na deze workshop zul je nog beter in staat zijn de Wim Hof methode in te zetten voor jouw geluk en gezondheid.


Contra-indicaties: Reynaud, epilepsie, hart- en vaataandoeningen. 


Trainer: Niek v. Halteren

Prijs: €149,-

Anderen over REBÅRN

Frank v/d Veer
Een hele fijne plek om tijd in jezelf te investeren. De rust, ruimte en gastvrijheid straalt er vanaf. Tijdens deze Wim Hof workshop heb ik weer meerdere nieuwe kanten van mezelf kunnen zien. Absoluut een aanrader!

Linda Huisman-De Jong

REBARN is een prachtige, landelijk gelegen plek met Renske als prettige gastvrouw en goede organisator. Ik heb daar een mooie Wim Hof dag gevolgd. Met lekkere gezonde lunch, vuurkorfje,  hottub en heel veel sfeer. Aanrader!
Eric Maes
Ik heb deze mooie plek in het groen leren kennen tijdens een trainingsweekend. Renske is een gastvrouw die haar gasten in de watten legt en alles tot in de puntjes verzorgt. Deze locatie heeft jou als gast maar ook als trainer veel te bieden. Even helemaal onthaasten!
Daniel Kluken

Als trainers hebben we op deze locatie door Renske’s fantastische service een fantastisch evenement gehad. Prachtige faciliteiten en echt iemand die meedenkt en flexibel is. Zeker voor de herhaling. Renske tot snel.

Zelf trainer?

Ben jij trainer of coach en wil je de REBÅRN faciliteiten graag gebruiken voor jouw training of workshop neem dan contact op.

De eerstvolgende Wim Hof workshop is over:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

'Great things never came from comfort zones' 

Agenda en blogs in je inbox? 

No worries, ik ga je écht niet spammen. Gewoon af en toe leuke en relevante content. 

Your information is safe with us