WORKSHOPS

Verleg je grenzen en wordt sterk en veerkrachtig

Bekijk de agenda

WORKSHOPS

Verleg je grenzen
en wordt sterk
en veerkrachtig

Bekijk de agenda

'Happiness is only real when shared

REBÅRN organiseert regelmatig inspirerende workshops op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Koude training, adem sessies,  gezonde voeding, yoga, meditatie, familieopstellingen en nog veel meer. Check hieronder de agenda en boek eenvoudig je ticket.

Agenda 2023

Koudetraining

Tijdens deze workshop leer je alles over de fysieke en mentale voordelen van kou en hoe je de 'Wim Hof' methode toepast in je leven. Uiteraard eindigen we de workshop met een ijsbad. 

Wanneer: Meld je aan voor de wachtlijst. Bij voldoende animo organiseren we weer een mooi event! 

Jouw event hier?

Organiseer jouw workshop of training hier op REBÄRN. Informeer naar de mogelijkheden om onze locatie te huren.  

Jouw event hier?

Organiseer jouw workshop of training hier op REBÄRN. Informeer naar de mogelijkheden om onze locatie te huren.  

Anderen over REBÅRN

Eric Maes
Ik heb deze mooie plek in het groen leren kennen tijdens een trainingsweekend. Renske is een gastvrouw die haar gasten in de watten legt en alles tot in de puntjes verzorgt. Deze locatie heeft jou als gast maar ook als trainer veel te bieden. Even helemaal onthaasten!
Daniel Kluken

Als trainers hebben we op deze locatie door Renske’s fantastische service een fantastisch evenement gehad. Prachtige faciliteiten en echt iemand die meedenkt en flexibel is. Zeker voor de herhaling. Renske tot snel.

Frank v/d Veer
Een hele fijne plek om tijd in jezelf te investeren. De rust, ruimte en gastvrijheid straalt er vanaf. Tijdens deze Wim Hof workshop heb ik weer meerdere nieuwe kanten van mezelf kunnen zien. Absoluut een aanrader!

Locatie huren?

Ben jij trainer of coach en wil je de REBÅRN faciliteiten graag gebruiken voor jouw training of workshop neem dan contact op.