REBÅRN Agenda Herfst 2022

Er staan drie bijzondere nieuwe workshops op de REBÅRN Agenda deze herfst!

🍀 25 september: Workshop Systemisch Coaching met Paarden

🍀 9 oktober: Ademreis met Cacaoceremonie

🍀 19 november: Wim Hof Advanced Workshop


In deze blog vertel ik hier graag iets meer over. Als eerste de:

🍀 Workshop Systemische Coaching met Paarden (25 sept)


Als paardenmens was ik aanvankelijk best een beetje sceptisch over paarden coaching maar het heeft mij enorm positief verrast. Het geeft inzichten die je de rest van je leven mee neemt.

Paarden zien jou namelijk niet als individu maar als onderdeel van de kudde. Ze kunnen niet anders dan dat. Daarnaast zijn ze door hun sensitiviteit de perfecte spiegel en de enige taal die ze kennen is lichaamstaal. Dat maakt ze de ultieme partner tijdens systemisch werk en opstellingen. Tijdens deze workshop onderzoeken jouw plek in het systeem, welke oude patronen dienen niet meer en mag je los laten?

De workshop wordt verzorgd door gecertificeerd systemisch paardencoach Eva de Vries en toptrainer & coach Andreas Vonder. Deze dag staat garant voor mooie inzichten, hoogwaardige inhoud, genieten van de paarden, de natuur en een heerlijke gezonde REBÅRN lunch.


🍀 Ademreis met Cacaoceremonie (9 okt)


Dit is alweer de derde keer dat Glenn Salvesen naar REBÅRN komt en dat is niet voor niks. De vorige twee keren waren de deelnemers nogal  onder de indruk...

Sterker nog, van alle REBÅRN events vond ik die van Glenn misschien wel de meest bijzondere... Glenn is gecertificeerd Beter Ademen therapeut en Bridgeman therapeut en neemt jou d.m.v zorgvuldig samengestelde ademhalings-oefeningen en bijzondere muziek mee naar een plek waar je normaal niet zo makkelijk komt; je onderbewustzijn.

Deze keer voegt Glenn een Cacao Ceremonie toe aan het programma. Geen cacao als in warme chocomel maar pure cacao. Dit heeft vele gezondheidsbevorderende effecten en wordt gezien als 'hartopener'.en in november sluiten we af met de


🍀 Workshop Wim Hof Advanced (19 nov)

Niek van Halteren, verantwoordelijk voor veel van onze 5 sterren reviews op Google, komt na de diverse beginner workshops eerder dit jaar nu terug voor de 'Advanced'.

Speciaal voor mensen die al wat ervaring hebben met de methode of de beginner workshop hebben gedaan. Naast nieuwe ademtechnieken gaat hij nog dieper in op de technieken achter de ademhaling en is er meer tijd voor een lange ademsessie op muziek. Uiteraard sluiten we af met een ijsbad. Voor mij was de Advanced Workshop de laatste stap naar het definitief integreren van de Wim Hof Methode in mijn dagelijkse leven.Heb je interesse in één v/d workshops, klik op onderstaande link voor meer info of het boeken van een ticket.

Veel liefs en geniet van de herfst!

#wimhof #systemischwerk #paardencoaching #opstellingen #ademwerk #microdosing #cacaoceremonie

Ga naar Trainingen & Workshops

Over de schrijver
Leefstijl Coach, Oersterk Coach
Reactie plaatsen