Microdosing cursus 

Ervaar meer focus, creativiteit en innerlijke rust.


Inclusief drie bijeenkomsten en microdosing kit 

CURSUS MICRODOSING

Inclusief drie bijeenkomsten en microdosing kit

Wat is microdosing?

Microdosing is het innemen van een hele kleine hoeveelheid van een bepaalde stof, in dit geval (legale) psychedelische truffels. Microdosing zorgt voor meer focus, productiviteit en creativiteit en het werkt als katalysator voor persoonlijke en spirituele groei, je kan makkelijker in het hier en nu aanwezig zijn en ervaart meer verbondenheid met jezelf, anderen en de natuur. Het is één van de krachtigste en snelste hulpmiddelen die je direct naar je onderbewustzijn brengen. 


De microdosing trend is overgewaaid uit Silicon Valley waar het aan de wieg stond van vele grote tech uitvindingen. Microdosing staat momenteel enorm in de wetenschappelijke belangstelling als middel tegen o.a. depressie, PTSS, AD(H)D, angststoornissen en verslavingen en de resultaten lijken veelbelovend. Het creëren van nieuwe neurale paden maakt het makkelijker om ongewenste patronen te doorbreken.


Microdosing is veilig en laagdrempelig. Bij juist gebruik kun je gewoon functioneren in het dagelijks leven; werken, studeren, sporten of voor je gezin zorgen. Sterker nog, de microdosing helpt jou om deze taken met meer bezieling en beter resultaat uit te voeren.

MICRODOSING

ZORGT VOOR

 • MEER FOCUS
 • MEER CREATIVITEIT
 • MEER PRODUCTIVITEIT
 • MEER SPIRITUELE GROEI
 • MEER VERBONDENHEID
 • BETER IN HET HIER EN NU KUNNEN ZIJN

MICRODOSING KAN HELPEN BIJ

 • DEPRESSIES
 • PTSS
 • AD(H)D
 • BURN-OUT
 • STRESS
 • PIEKERGEDACHTEN. 

MICRODOSING CURSUS

VEILIG & LEGAAL

De cursus wordt gegeven door Alicia Vera Garcia, pionier in Nederland op het gebied van microdosing en jarenlang ervaring in het begeleiden van mensen bij hun microdosing avontuur. Op deze manier ben jij  verzekerd van professionele begeleiding en van veilige en legale middelen. 

DRIE CURSUSDAGEN

Deze cursus brengt je zoveel méér dan alleen leren microdosen. Ook creative writing, meditatie en ademwerk zijn onderdeel van deze bijzondere cursus. De afsluitende ceremonie waarin we de kracht van de adem met microdosing en muziek combineren wordt een ervaring die je niet snel zult vergeten.

THUIS BEGELEIDING

Gelijk na de eerste bijeenkomst start jij thuis op eigen gelegenheid met jouw persoonlijke microdosing avontuur. Je onderhoud contact met de coach en de andere deelnemers via een besloten whatsapp groep. Je kunt vragen stellen aan de coach en samen ervaringen uitwisselen. Je staat er dus niet alleen voor.

INCL. MATERIAAL 

 De cursus is incl. microdosing kit t.w.v. €60,- bestaande uit verse truffels van SHYFT, Lion’s Mane tinctuur en vitamine B3 tabletten. Je hoeft dus zelf niet op zoek naar de juiste middelen. Je leert ook hoe je deze middelen op elkaar afstemt om zo de voor jouw ideale dosering (de 'sweet-spot') te vinden.

Bekijk hier de TED TALK over het gebruik van psychedelische middelen in psychotherapie

24 april, 8 mei, 22 mei

€329,-

14:00 - 17:00

REBÅRN, Snikzwaag

Aanmelden

Of je nu stappen wilt zetten in jouw spirituele ontwikkeling of meer op zoek bent naar 'life hacks' om jouw productiviteit en focus te optimaliseren, microdosing kan je hierbij helpen. Misschien heb je al ervaring met de helende kracht van psychedelica maar ben je geïnteresseerd in de meer subtiele werking, ook dan is microdosing interessant. 

Wil je beginnen met microdosing maar weet je niet zo goed hoe het werkt? Welke middelen kun je het beste nemen en hoe bepaal je nu de 'sweet spot'? Ook dan is deze cursus perfect geschikt voor jou. Naast de benodigde theoretische informatie en de juiste middelen zullen wij er alles aan doen om jou een hele mooie ervaring te bezorgen. 

*Contra-indicaties: mensen met schizofrenie, psychose gevoeligheid, paranoia/argwaan of ernstige angststoornissen zijn uitgesloten van deelname. Net als personen onder de 18 jaar of zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Telefonische screening vind plaats na je boeking.

'A mind that is stretched by a new experience

can never go back to it's old dimensions'.