AIRBNB

AIRBNB

De gezondste Airbnb van Friesland

Tiny House op wielen

De Airbnb bestaat uit een nieuw gebouwde pipowagen met sfeervolle buitenkeuken, douche, toilet, BBQ, vuurschaal en terrashaard. Je hebt alles voor jezelf als je hier bent.

Kom lekker relaxen, wandelen of fietsen en ontdek de leukste horeca-tentjes langs het Sneekermeer. Huur een bootje in Terherne, of bezoek Leeuwarden of Sneek. Als je wilt kun je je bezoek uitbreiden met gezonde extra's zoals het ijsbad ofwandelcoaching.

'geweldige accomModatie'

Wauw! Wat een geweldige accomodatie op een mooie plek! Alles is met liefde en aandacht ingericht en ziet er enorm stijlvol en schoon uit.Wij komen zeker een keer terug, om nog langer te genieten van de hottub, buitenkeuken en rondscharrelende kippetjes.
Maak je verblijf extra leuk en gezond

Begin je dag goed met een ijsbad!

Prijs is op basis van 1 gevuld ijsbad, er mogen meerdere personen gebruik van maken.

Kosten €19 per bad

Verwen jezelf of de ander 

Vitaliteits Arrangement

Een weekendje weg maar dan anders? Geen spijt na afloop van uit de hand gelopen etentjes en teveel wijn maar een Vitaliteit Arrangement op maat. Kies en combineer uit:

  • Gezond welkom (inclusief) 
  • Gezond ontbijt of lunch
  • Wandel coaching 
  • Ijsbad eigen gebruik
  • Ijsbad sessie begeleid
  • Hottub 

Tussendoor is er volop tijd om je eigen ding te doen en te ontspannen. Neem contact op en dan kijken we samen wat een leuk programma is. Gun jezelf of je geliefde dit kado (incl. kadobon) en investeer in jezelf én elkaar

Wij zijn trots op onze recensies

null

null

null

null

Boek jouw verblijf in 2022

De airbnb is open van half april tot half november en nu al te boeken via Airbnb.